ГоловнаСуспільствоПодії

На Рівненщині матір зі сином переїхав потяг

Жінка загинула на місці, 17-річний хлопець з важкими травмами у лікарні.

На Рівненщині матір зі сином переїхав потяг
Фото: Нацполиция Ровенской области

На залізничній станції Острог у Рівненській області поїзд переїхав двох людей, які намагалися встигнути перебігти колію: жінка від отриманих травм загинула, а її син отримав важкі травми. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

Сім'я не встигала на потяг до Києва. Мати з трьома своїми синами 25-ти, 17-ти та 9-ти років, коли побачила, що поїзд наближається до станції, побігла через колію.

"Старший та молодший сини встигли перетнути колію, а от мати забарилася. Це помітив 17-річний син, який кинувся їй допомогти. Жінка таки потрапила під потяг і від отриманих травм загинула на місці події", - йдеться у повідомленні.

17-річного хлопця госпіталізували у хірургічне відділення Острозької центральної районної лікарні. Медики діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, травму живота та розрив селезінки.

За фактом порушення правил безпеки руху залізничного транспорту, що спричинило загибель людини, поліцейські почали досудове розслідування за частиною 3 статті 276 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше у Києві на переїзді на проспекті Науки поїзд переїхав жінку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram