ГоловнаСуспільствоЖиття

ФСБ заявило про затримання двох українців у Криму (оновлено)

Затриманих узяли під варту.

ФСБ заявило про затримання двох українців у Криму (оновлено)
Фото: ura.ru

В анексованому Росією Криму прикордонники затримали двох громадян України.

Про це повідомляє російське інформагентство РИА Новости.

"Один із затриманих - 32-річний громадянин України - є фігурантом кримінальної справи про незаконні придбання, зберігання, перевезення, виготовлення, переробку наркотичних засобів у великому розмірі. Другим виявився громадянин України 1961 року народження, який прибув у пункт пропуску з Херсона. Чоловік розшукується правоохоронцями з Южно-Сахалінська у кримінальному процесі як обвинувачений за використання рабської праці, що спричинило тяжкі наслідки", - стверджують у ФСБ.

Повідомляється, що затриманих передали поліції Армянська. Їх взяли під варту.

Оновлення. У Держприкордонслужбі заявили, що ідентифікувати затриманих громадян України неможливо, оскільки українські прикордонники не підтримують контактів з окупантами. Про це повідомив сайту "Крим.Реалії" речник Держприкордонслужби Олег Слободян.

"Вони (російські прикордонники, - ред.) нас про те, що відбувається на тимчасово окупованому півострові не інформують. З інформації в ЗМІ, про кого мовиться і чи були ці факти насправді, зрозуміти важко, оскільки жодних персональних даних не зазначено. Ідентифікувати цих людей неможливо", - сказав Слободян. 

Нагадаємо, раніше в Росії заявили про затримання "українського шпигуна" в Тольятті.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram