ГоловнаСуспільствоЖиття

З авіакомпанією KLM по всьому світу: понад 50 напрямків зі знижкою! Новости компаний

З авіакомпанією KLM по всьому світу: понад 50 напрямків зі знижкою!

З 14 по 22 грудня авіакомпанія KLM Королівські Голландські Авіалінії влаштовує супер-розпродаж Dream Deals. Під час акції можна придбати квитки зі знижкою по всьому світу: в Європу, Африку, Азію, Латинську та Північну Америку. Виберіть напрямок до душі й вирушайте в незабутню подорож! Проведіть зиму з новими враженнями та відкриттями! Європа: Малага від 155$, Дублін від 156$, Лісабон від 161$, Барселона від 165$, Флоренція від 166$, Осло від 166$, переліт туди-назад, включаючи збори.

Північна Америка: Нью-Йорк від 498$, Чикаго від 596$, Атланта від 636$, Маямі від 646$, Х'юстон від 726$, Лос-Анджелес від 741$, Сан-Франциско від 751$, переліт туди-назад, включаючи збори.

Інші інтерконтинентальні напрямки: Занзібар від 509$, Аруба від 599$, Бонайре від 599$, Кюрасао від 599$, Сент Мартен від 599$, Кіліманджаро від 612$, Гавана від 719$, Маврикій від 809$, Панама Сіті від 819$, Ріо де Жанейро від 849$, Буенос Айрес від 889$, Форталеза від 939$, переліт туди-назад, включаючи збори.

Усі напрямки і період подорожі на сайті https://dream.klm.com/ua_en

Про авіакомпанію KLM .

Авіакомпанія KLM Королівські Голландські Авіалінії була заснована в жовтні 1919 року, відтак є найстарішою у світі авіакомпанією, що працює під своєю початковою назвою.

Упродовж своєї майже столітньої історії KLM зайняла гідне місце серед найкращих авіакомпаній у світі. Вона була першопрохідцем у багатьох напрямках розвитку авіації - у відкритті повітряного сполучення між Європою, Східною Азією і Америкою, в перевезенні тварин, у навчанні льотного складу та персоналу, у впровадженні нових технологій і сервісів для пасажирів.

KLM продовжує інвестувати в підвищення рівня комфорту для своїх клієнтів, постійно оновлюючи свій авіапарк і пасажирські салони. Упродовж останніх декількох років авіакомпанія ввела в експлуатацію лайнери Boeing 787 Dreamliner, Embrear 175 і продовжує переобладнання своїх далекомагістральних лайнерів Airbus 330 новими салонами світового бізнес-класу.

У жовтні 2017 року авіакомпанія KLM відсвяткувала 25-річчя польотів в Україну. Сьогодні авіакомпанія KLM виконує щодня два власні рейси за маршрутом Київ-Амстердам, а також ще два щоденні рейси, завдяки договору про співпрацю між авіакомпанією KLM і «Міжнародні авіалінії України» (МАУ). В рамках цієї угоди авіакомпанія KLM спільно з МАУ здійснюють код-шерінгові рейси з регіонів України - Львова, Одеси, Дніпра, Харкова - через Київ в Амстердам і далі по всій глобальній маршрутній мережі Air France - KLM.

На сьогодні маршрутна мережа авіакомпаній Air France - KLM становить 320 напрямків у 114 країнах світу. Флот авіакомпаній налічує 534 літаки, які перевозять у рік понад 93 мільйони пасажирів завдяки 2200 рейсам через хаби Шарль де Голь у Парижі та Схіпхол в Амстердамі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram