ГоловнаСуспільствоВійна

П'ятеро військових отримали поранення на Донбасі в неділю

Їх госпіталізували, загрози життю немає.

У неділю, 10 грудня, в результаті бойових дій на Донбасі постраждали п'ятеро військових Збройних Сил України, йдеться в ранковому зведенні штабу АТО.

На Луганському напрямку бойовики активізувалися із западанням сутінків і вели вогонь у районі Трьохізбенки, Кримського, Новотошківського, Травневого і Зайцевого. Крім того, бойовики застосовували гранатомети різних типів і легке піхотне озброєння в районі цих населених пунктів, а також біля Лозового, Новоолександрівки, Світлодарська і Луганського.

На Донецькому напрямку епіцентром протистояння залишаються околиці Авдіївки. Понад три десятки мін 82-го калібру вечірньої пори загарбники випустили по позиціях ЗСУ біля шахти Бутівка. З гранатометів і великокаліберних кулеметів обстрілювали захисників Кам'янки, Авдіївки і Красногорівки. На Приазов'ї зі стрілецької зброї обстрілювали Старогнатівку.

Унаслідок бойових дій четверо українських військовослужбовців отримали легкі поранення, ще один отримав бойову травму. Усіх бійців доставили у військово-лікарські установи і надали невідкладну медичну допомогу. Їхньому життю ніщо не загрожує.

Нагадаємо, що 9 грудня на Донбасі було 39 обстрілів, але обійшлося без втрат.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram