ГоловнаСуспільствоПодії

Одеські поліцейські розкрили жорстоке вбивство 17-річної дівчини

Убивцею виявився колишній однокласник.

Одеські поліцейські розкрили жорстоке вбивство 17-річної дівчини
Фото: Скриншот видео

В Одесі поліція розкрила жорстоке вбивство 17-річної дівчини, тіло якої знайшли у лісосмузі Малиновського району міста.

Про це повідомляють на сайті поліції.

Про зникнення людини в поліцію повідомив молодик. Він розповів, що говорив зі своєю дівчиною по мобільному, як раптом почув її крик - і зв'язок урвався. Хлопець розказав, що дівчина щодня поверталася з роботи однією й тією самою дорогою.

Правоохоронці обстежили ймовірну територію зникнення дівчини і незабаром знайшли її тіло без одягу з ознаками насильницької смерті.

Через деякий час поліції вдалося встановити особу підозрюваного - ним виявився 18-річний знайомий загиблої. Вони жили по сусідству в одному селі, ходили в одну школу і працювали разом на складський базі.

"Того дня зловмисник вранці разом зі своїми колегами вживав алкоголь і отримав завдання спалити сміття. Він зауважив свою колишню однокласницю, яка, йдучи додому, розмовляла по мобільному телефону. Озброївшись руків'ям лопати, він почав переслідувати свою сусідку і, наздогнавши її, почав завдавати численних ударів у ділянку життєво важливих органів голови і тулуба, в результаті чого вона впала на землю. Потім, користуючись її безпорадним станом, вступив з нею в статеві зносини", - йдеться в повідомленні.

Від отриманих тілесних ушкоджень дівчина померла на місці.

Фото: od.npu.gov.ua

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за п.10 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) і ч.4 ст.152 (зґвалтування) Кримінального кодексу. Підозрюваного затримано за ст.208 Кримінально-процесуального кодексу.

Нагадаємо, в Києві 29-річний чоловік убив 42-річну жінку, яка відмовилася дати йому свій телефон, щоб подзвонити.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram