ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО відзвітував, що втрат з початку доби немає

Від початку доби противник 14 разів відкривав вогонь по українських військових. 

Штаб АТО відзвітував, що втрат з початку доби немає
Фото: Макс Левин

Упродовж неділі обстановка в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі залишається напруженою. З початку доби противник 14 разів відкривав вогонь по опорних пунктах Збройних сил України. Втрат серед бійців сил АТО не було.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у вечірньому зведенні.

На Приморському напрямку ситуація залишається напруженою. Особливо поблизу селища Водяне, де противник протягом дня кілька разів здійснював обстріли позицій ЗСУ з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. На тій самій ділянці лінії фронту проросійські незаконні збройні формування з мінометів калібру 82 мм били по оборонних укріпленнях українських військових поблизу Красногорівки. У Талаківці й Гнутовому вогонь вели ворожі снайпери. Також на початку доби українських захисників Талаківки бандити обстріляли з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку ще в темну пору доби противник із гранатометів і стрілецької зброї різних калібрів обстріляв опорні пункти сил АТО в районі Зайцевого і в передмісті Авдіївки. Вранці і протягом дня там встановилося відносне затишшя.

На Луганському напрямку лише один раз бойовики застосовували зброю проти українських воїнів. Відразу після півночі проросійські бандформування з великокаліберних кулеметів зробили обстріл наших позицій біля Новоолександрівки. Пізніше ворожої вогневої активності тут зафіксовано не було.

Як повідомлялося, двоє військових загинули, п'ятеро були поранені на Донбасі в суботу.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram