ГоловнаСуспільствоПодії

Автомобіль з озброєними людьми намагався прорватися через кордон із Білоруссю

Прикордонники застосували зброю, щоб затримати порушників.

Автомобіль з озброєними людьми намагався прорватися через кордон із Білоруссю
Фото: gpk.gov.by

У понеділок вночі через кордон із Білоруссю намагався прорватися автомобіль з озброєними людьми. Щоб затримати порушників, прикордонники застосували зброю.

Про це повідомляють на сайті Державного прикордонного комітету Білорусі.

"О 01:45 20 березня на в'їзд у Республіку Білорусь з України була здійснена спроба прориву через держкордон у пункті пропуску Олександрівка автомобіля марки «Джип». При цьому цей транспортний засіб збив шлагбаум, проїхав через засіб примусової зупинки і, отримавши механічні пошкодження, здійснив спробу прориву вглиб території республіки. Для затримання вказаного автомобіля співробітниками органів прикордонної служби було застосовано табельну зброю", - йдеться в повідомленні.

Неподалік від держкордону, в районі населеного пункту Габриліївка Гомельської області, автомобіль зупинили. Затримано двох громадян, особи яких встановлюють.

"За наявною інформацією, в цьому автомобілі міг перебувати ще один невідомий, якого в цей час розшукують... Під час зовнішнього огляду автомобіля було виявлено пістолет марки ТТ і два споряджені магазини, а також предмети, зовні схожі на тротил і електродетонатори", - зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, влітку минулого року прикордонники Мукачівського прикордонного загону поблизу кордону з Угорщиною застосували зброю, щоб затримати контрабандистів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram