ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 50 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ на Донбасі

Ситуація в зоні АТО стабілізувалася, - штаб.

За добу бойовики 50 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі ситуація стабілізувалася, а число обстрілів зменшилося до 50.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці. На Маріупольському напрямку зафіксовано 26 обстрілів. По позиціях українських бійців у районі Водного протягом дня терористи вели вогонь з кулеметів великого калібру, гранатометів, зенітної установки, а близько 18:00 двічі застосували артилерію калібру 122 мм.

У районі Павлополя, Широкиного і Гнутового обстріли вели з великокаліберних кулеметів, по Лебединському - з гранатометів, а поблизу Мар'їнки і Красногорівки - з мінометів.

На Донецькому напрямку по позиціях ЗСУ в районі Авдіївки бойовики вели вогонь з гранатометів і кулеметів, а близько 15:00 застосували озброєння танка. Неподалік Невельського терористи обстріляли укріплення військових з мінометів калібру 120 мм, а в районі Зайцевого, Луганського та Кам'янки - з гранатометів різних систем і кулеметів.

На Луганському напрямку неподалік Новозванівки бойовики двічі обстріляли позиції бійців АТО з мінометів калібру 120 мм. Неподалік Станиці Луганської та Новоолександрівки відкривали вогонь з гранатометів різних систем.

Нагадаємо, в неділю російсько-окупаційні війська 19 разів обстріляли позиції українських військових, у результаті поранення отримали двоє бійців ЗСУ. Окрім того, під час обстрілу Авдіївки була поранена жінка похилого віку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram