ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві в квартирі знайшли повішеного чоловіка і мумію його матері

Поліція розслідує причини і обставини смерті матері та сина.

У Києві в квартирі знайшли повішеного чоловіка і мумію його матері
Фото: kyiv.npu.gov.ua

В квартирі на вул. Лесі Українки в Києві виявили повішеним власника житла, а в кімнаті під ковдрою знайшли муміфікований труп його матері, яка нібито поїхала до родичів близько п'яти років тому.

Про це інформує відділ комунікації поліції Києва.

Перевірка квартири проводилася за зверненням місцевих мешканців у комунальне підприємство через підтоплення приміщень на нижніх поверхах. Сусіди повідомили, що на їхні дзвінки ніхто вхідні двері не відчиняє. Працівники поліції разом зі свідками зафіксували цей факт, і комунальники провели аварійне відчинення дверей.

У квартирі знайшли повішеним на люстрі 46-річного господаря будинку. За попереднім висновком судово-медичної експертизи, чоловік скоїв самогубство.

Крім того, на підлозі під ковдрою знайшли муміфіковане тіло жінки без видимих ознак насильницької смерті. Місцеві жителі розповіли, що у померлого сусіда була мати, 1943 року народження, яка близько п'яти років тому, за його словами, поїхала до родичів.

Відомості про подію внесено до Єдиний реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковими кваліфікаціями: самогубство та природна смерть.

Під час розслідування будуть встановлені причини і обставини смерті матері та сина.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram