ГоловнаСуспільствоПодії

Власники автомобілів з іноземною реєстрацією блокують дороги до пунктів пропуску на кордоні зі Словаччиною та Румунією

Для локалізації ситуації залучені співробітники Національної поліції.

Власники автомобілів з іноземною реєстрацією блокують автомобільну дорогу, що веде до пункту пропуску "Ужгород" на кордоні зі Словаччиною, з вимогою збільшити термін транзиту на ввезення транспортних засобів на територію України.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби.

"Сьогодні власники автомобілів з іноземною реєстрацією почали акцію з блокування дороги, що веде до пункту пропуску "Ужгород" на кордоні зі Словаччиною. Про такі наміри активістів Держприкордонслужба повідомляла напередодні. Активісти організували акцію, щоб домогтися збільшення терміну транзиту на ввезення транспортних засобів на територію України", - йдеться в повідомленні.

Для локалізації ситуації залучені працівники Національної поліції.

Пізніше відомство повідомило про блокування активістами автомобільної дороги з тією ж вимогою перед пунктом пропуску "Солотвино" на кордоні з Румунією.

Держприкордонслужба рекомендує громадянам при плануванні поїздок з подальшим перетином кордону скористатися іншими пунктами пропуску: "Малі Селменці" (пішохідний і для велосипедистів) - з 9:00 до 21:00; "Малий Березний" (автомобільний, пішохідний і для велосипедистів) - цілодобово; "Чоп (Страж)" (залізничний) - цілодобово, за графіком руху поїздів і "Дякове" (автомобільний) - цілодобово.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram