ГоловнаСуспільствоЖиття

Зброя "кримських диверсантів" виявилася страйкбольною, - Inform Napalm

Зброю, показану в фсбшному відео, можна придбати в інтернет-магазинах.

Міжнародне розвідувальне співтовариство Inform Napalm повідомило про черговий фейк Федеральної служби безпеки РФ. Проаналізувавши оприлюднене ФСБ відео затримання одного з "кримських диверсантів", волонтери дійшли висновку, що зброя, вилучена в "диверсантів", затриманих у листопаді в Криму, призначена для гри в страйкбол.

В Inform Napalm стверджують, що першим, викладеним росіянами як "речовий доказ", став страйкбольний автомат АК KTR (CYMA CM040J) і викладають посилання на інтернет-магазин, де можна придбати таку "зброю".

Другим виявився страйкбольний автомат Ср-3 "Вихор".

Третім - пневматичний пістолет MP-654K.

"Зверніть увагу на два зуби казенника ствола. У пістолета Макарова ПМ, а також газового та травматичного аналога таких зубів немає", - відзначають в Inform Napalm.

Четверта "зброя" - страйкбольні гранати з наповнювачем у вигляді гороху РГС-4.

П'ятий "боєприпас" - газ для заправки страйкбольної зброї Puff Dino PDGG-1100 Green Gas.

"Напевно "сенсація" про українських диверсантів розрахована на цілковиту відсутність мислення у 86% росіян. Адже вони завжди приймають за правду те, про що їм розповідають і що показують російські ЗМІ за вказівкою путінських спецслужб", - заявили в розвідувальному співтоваристві.

Нагадаємо, вранці 10 листопада Федеральна служба безпеки Росії заявила про затримання в Севастополі "диверсійно-терористичної групи" МО України.

Пізніше з'ясувалося, що як мінімум двоє з них - експерти аналітичного центру "Номос", який працював у Севастополі до початку 2014 року. Імена затриманих - Бессарабов Олексій Євгенович, Штибліков Дмитро Анатолійович, Дудко Володимир Михайлович.

Україна заперечує наявність диверсантів на території Криму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram