ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 51 раз відкривали вогонь по силах АТО

За добу бойовики 51 раз відкривали вогонь по силах АТО
Архив
Фото: facebook.com/ato.news

За минулу добу бойовики 51 раз відкривали вогонь по підрозділах сил АТО, в тому числі із забороненої Мінською угодою зброї.

Про це повідомляють у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 06:00.

Зокрема, 24 обстріли зафіксовано на Донецькому, 22 - на Маріупольському і 5 - на Луганському напрямках.

Під Майорськом і Луганським у Донецькій області ворог застосував 122-мм артилерію. Крім того, використовував 120-мм міномети поблизу населених пунктів Новоселівка Друга, Авдіївка, Дача і Луганське. З гранатометів і стрілецької зброї супротивник стріляв по Новгородському, Зайцевому й Авдіївці.

На Маріупольському напрямку неспокійно було біля Широкиного, де окупанти били по українських захисниках зі 120-мм мінометів, гранатометів і стрілецької зброї. Також міномети калібру 120 мм супротивник задіяв по Чермалику, а Красногорівку обстріляв з 82-мм мінометів і бронетехніки. Під Мар'їнкою, Талаківкою і Новотроїцьким активізувалися ворожі снайпери.

У Луганській області бойовики вели вогонь із гранатометів по укріпленнях ЗСУ в Станиці Луганській і Новоолександрівці, а під Новозванівкою - з великокаліберних кулеметів.

Нагадаємо, напередодні повідомляли, що Президент України Петро Порошенко домовився з лідерами "великої п'ятірки" про розробку дорожньої карти реалізації Мінська-2.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram