ГоловнаСуспільствоЖиття

Федорко особисто написав заяву про звільнення з УЗ (документ)

Разом з тим, підпис того, кого звільняють, на наказі не стоїть

У понеділок, 4 липня, директора із залізничних перевезень та логістики "Укрзалізниці" Іван Федорко, який спровокував ДТП за участю фотографа LB.ua Макса Левіна, було звільнено з обійманої посади.

Фото: LB.ua

Важливо відзначити, що звільнення відбулося за згодою сторін, а це передбачає наявність особистої заяви про звільнення, яку Федорко надав - її копію має у своєму розпорядженні LB.ua. Відомо, що в ніч на понеділок - о 2.15 - його ушпиталили в медустанову з - відповідно до діагнозу лікарів - гіпертонічним кризом і подагрою. А о 16:00 прес-служба "Укрзалізниці" повідомила про припинення трудового договору з Федорком. Таким чином, заяву про звільнення з УЗ він писав, мабуть, перебуваючи у реанімаційному відділенні.

Фото: LB.ua

При цьому варто зазначити, що підпис Івана Федорка на наказі про звільнення не стоїть.

Нагадаємо, 3 липня на автодорозі Боярка-Забір'я автомобіль фотокореспондента LB.ua Макса Левіна потрапив у ДТП. Зіткнення сталося через виїзд на зустрічну смугу автомобіля Audi Q7 (держномер АА 7100 РР), водій якого, імовірно, керував транспортним засобом у нетверезому вигляді. Водієм виявився директор з вантажних перевезень "Укрзалізниці" Іван Федорко. Йому вдалося втекти з лікарні, куди його доправили на медичний огляд. Пізніше його знайшли в реанімаційному відділенні однієї з київських медустанов. 3 липня за підтримки громадськості та журналістів силовики змогли вручити Федорку. який перебуває в лікарні з подагрою і гіпертонічним кризом, підозру про скоєння кримінального злочину, згідно з ч.1 ст. 286, і взяли кров на аналіз.

Сьогодні суд обрав запобіжний захід стосовно Федорка у вигляді особистого зобов'язання.

Макс Левін, його дружина і один із трьох синів зараз перебувають у лікарні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram