ГоловнаПолітика

"Укрзалізниця" звільнила директора з вантажних перевезень через ДТП

Під наказом свої підписи поставили голова і чотири члени правління

"Укрзалізниця" звільнила директора з вантажних перевезень через ДТП
Фото: Facebook/Антон Геращенко

Директора "Укрзалізниці" з вантажних перевезень і логістики Івана Федорка звільнено з посади, повідомляється на сайті компанії.

"Станом на 16:00 4 липня 2016 року наказом ПАТ "Укрзалізниця" про припинення трудового договору (контракту) звільнено з посади директора з вантажних перевезень і логістики Івана Федорка. Під наказом свої підписи поставили голова правління і чотири члени правління ПАТ "Укрзалізниця". "Укрзалізниця" висловлює співчуття постраждалим у ДТП за участю Івана Федорка, яка сталася 3 липня на автодорозі Боярка - Забір'я, і сподівається на об'єктивне розслідування дорожньо-транспортної пригоди правоохоронними органами", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, автомобіль AUDI Q7 під керуванням Федорка виїхав на зустрічну смугу і врізався в Dacia Logan, яким керував фотограф LB.ua Макс Левін. З Левіним у машині були дружина і діти. Вони отримали переломи і травми. За свідченнями журналіста і свідків, Федорко був п'яний.

Федорко спробував "вирішити питання" на місці, потім втік з лікарні, куди його відправили для медичного огляду на предмет наявності алкоголю в крові. Зараз він перебуває в реанімаційному відділенні однієї з медичних установ Києва, до нього приставлено охорону.

Порушено два кримінальні провадження у ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) і за ст. 342 (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram