ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 48 разів обстріляли позиції сил АТО із забороненої зброї

На Луганському напрямку застосували артилерійські системи і міномети

Бойовики 48 разів обстріляли позиції сил АТО із забороненої зброї
Архив
Фото: Макс Левин

Незаконні збройні формування за п'ятницю, 1 липня, 48 разів обстріляли позиції сил АТО, застосовуючи, в тому числі, важкі міномети і артилерію. Про це повідомив прес-центр штабу АТО.

"Противник 48 разів обстрілював позиції сил АТО, в тому числі із забороненої зброї", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому прес-центром штабу спецоперації в Facebook.

Згідно з повідомленням, на Донецькому напрямку зафіксовано 28 випадків ведення вогню з боку бойовиків. Зокрема, в Луганському бойовики застосували артилерійські системи калібром 122 мм, а також 120 мм міномети. Гарячими точками залишаються позиції сил АТО в районах населених пунктів Верхньоторецьке, Троїцьке й Авдіївка, де бойовики застосовували 120 мм міномети, гранатомети і великокаліберні кулемети.

На Маріупольському напрямку з боку бойовиків зафіксовано 19 обстрілів. У районі Красногорівки незаконні збройні формування обстріляли сили АТО із заборонених Мінськими угодами 120 мм мінометів. Як повідомляється, під вогнем також опинилися позиції сил АТО в Талаківці, Новотроїцькому та Березовому.

Також, згідно з повідомленням прес-центру штабу АТО, на Луганському напрямку зафіксовано 1 обстріл позицій сил АТО в районі Попасної зі стрілецької зброї.

Нагадаємо, за минулу добу на Донбасі загинув один український військовослужбовець, ще четверо отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram