ГоловнаСуспільствоЖиття

Винагорода за інформацію про неофіційно імпортовані телевізори Samsung Новости компаний

За даними «Samsung Electronics Україна», зростання продажів неофіційної техніки призвело до недоотримання державою податкових надходжень. За попередніми підрахунками компанії «Samsung Electronics Україна», недостача може становити щонайменше 30 мільйонів гривень. Про це представники «Samsung Electronics Україна» заявили на круглому столі, присвяченому обговоренню проблеми неофіційного імпорту.

У зв'язку зі сформованою ситуацією, «Samsung Electronics Україна» продовжує боротьбу з неофіційною технікою*. Представники компанії обіцяють винагороду в розмірі 100 грн за інформацію про неофіційно імпортовані телевізори Samsung Smart TV 2016 року виробництва.

Як надати інформацію? Для початку потрібно визначити, чи є ваш телевізор неофіційно імпортованою технікою. Для цього досить подивитися на маркування. Маркування на стікері пристрою офіційної техніки Samsung вказано українською мовою і відзначено Національним Знаком Відповідності вимогам Технічних регламентів, який нагадує трилисник. У кінці коду моделі на заводській наклейці повинні бути літери «UA».

Якщо ваш телевізор виявився неофіційними, ви можете завантажити форму, заповнити її і надати фотографію телевізора і його заводської наклейки з _____ до 31.07.2016 року (пропозиція дійсна на території України). Якщо, звичайно, ви хочете допомогти у боротьбі з неофіційною технікою і отримати винагороду.

Заповнену анкету та зроблені світлини потрібно відправити на електронну пошту за адресою [email protected]. «Samsung Electronics Україна» обробить заявку протягом 48 годин у найближчі робочі дні та у разі коректності серійного номера поповнить ваш мобільний рахунок на 100 гривень.

Якщо ви побачили та ідентифікували неофіційно імпортований пристрій на полиці магазину, ви також можете сфотографувати телевізор і його заводську наклейку, заповнити форму і отримати винагороду за допомогу.

Раніше компанія Samsung вже вела боротьбу з неофіційною технікою. З 1 листопада 2015 року на неофіційно імпортованих телевізорах відсутня можливість активувати багатофункціональну платформу Smart Hub. «Samsung Electronics Україна» заблокувала Smart Hub, щоб виключити некоректну роботу сервісу на неофіційно імпортованих телевізорах. Крім того, на такі пристрої не поширюється офіційна гарантія та акції офіційного представника компанії Samsung. Недоступний також і безкоштовний акційний контент в рамках різних акцій офіційного представника.

Вибираючи неофіційно імпортовані телевізори Samsung Smart TV, ви позбавляєте себе можливих переваг. Купуйте офіційну техніку!

* Неофіційними телевізорами Smart TV (технікою/товарами і т.п.) вважаються товари, які не відповідають вимогам українського законодавства та/або можуть нести ризик для користувача. Неофіційні товари можуть імпортуватися для особистого використання, а фактично - для подальшого продажу (комерційної діяльності), отже, без оплати мита і ПДВ, що призводить до недоотримання коштів бюджетом.

Завантажити форму для заповнення можна за цим посиланням.

Інформація про умови та місце проведення доступна за посиланням.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram