ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 30 разів обстріляли позиції військових на Донбасі

Терористи далі застосовують озброєння, заборонене Мінськими домовленостями

За добу бойовики 30 разів обстріляли позиції військових на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики 30 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції на Донбасі уздовж всієї лінії розмежування сторін.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

При цьому понад 20 випадків порушення режиму тиші було зафіксовано після 18:00.

На Луганському напрямку з 82-міліметрових мінометів і стрілецької зброї терористи обстріляли позиції сил АТО біля Станиці Луганської і Трьохізбенки. Також з мінометів різних систем били по опорних пунктах поблизу Попасної і Щастя.

На Донецькому напрямку терористи активно застосовували 120- і 82-міліметрові міномети по позиціях військових у районі Авдіївки. А поблизу Красногорівки - гранатомети і стрілецьку зброю.

У районі Луганського, на Горлівсько-Світлодарській дузі, сепаратисти обстрілювали сили АТО з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

На Маріупольському напрямку, в районі Павлополя, терористи застосовували 120-міліметрові міномети, заборонені Мінськими домовленостями.

На підступах до Гранітного позиції наших військових кілька разів обстріляли з протитанкових ракетних комплексів, великокаліберних кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї. Крім того, з 82-міліметрових мінометів противник бив по опорних пунктах в районі Талаківки, з великокаліберних кулеметів і гранатометів - поблизу Широкиного.

Від початку доби вже зафіксовано кілька випадків порушення бойовиками умов припинення вогню в районі Старогнатівки і Тарамчука на Маріупольському напрямку, а також біля Попасної - на Луганському.

Нагадаємо, спостерігачі ОБСЄ зафіксували в Луганську "Гради" і танки бойовиків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram