ГоловнаСуспільствоОсвіта

На виставці 12-13 березня у Києві та Одесі представлять понад 1000 освітніх зарубіжних програм

Будуйте плани на літній відпочинок

На виставці 12-13 березня у Києві та Одесі представлять понад 1000 освітніх зарубіжних програм

Освітнє агентство DEC education запрошує українців будувати плани на літній відпочинок, вищу освіту, мовні поїздки.

12 березня відбудеться виставка у Києві «Канікули та мовні курси за кордоном і в Україні» в івент-просторі DEC place з 11:00 до 16:00.

13 березня відбудеться виставка в Одесі у готелі «Брістоль» з 12:00 до 17:00.

На заходах представлять понад 1000 програм, серед яких: групові та сімейні поїздки, спортивні канікулярні програми, курси в родині викладача, підліткові програми для майбутньої професії, мовні, міські, табори розвитку. Гостям розкажуть про вищу освіту за кордоном, програми бакалаврату та магістратури.

Виставка зацікавить дітей і дорослих, які будують плани на активний відпочинок і навчання за кордоном, хочуть підтягнути рівень іноземних мов, побачити світ.

Запрошені представники популярних мовних і канікулярних програм з 20 навчальних закладів Великобританії, США, Канади, Бельгії, Швейцарії, України. Вони розкажуть про актуальні напрями і можливості поїздок, порадять, як вибрати країну, курс, програму.

Гості дізнаються про нові напрямки дитячого освітнього туризму від агентства DEC education, актуальні на літо 2016 року пропозиції від зарубіжних шкіл, переваги курсів, вартість програм, умови проживання.

Викладачі київської мережі мовних шкіл DEC school протестують охочих на рівень англійської мови.

Для найменших передбачено дитячу кімнату з професійними аніматорами. Батьки зможуть залишити юних відвідувачів під наглядом і у комфортних умовах отримати консультацію експертів DEC education, а також поспілкуватися з представниками міжнародних навчальних закладів.

Виставка у Києві «Канікули і мовні курси за кордоном і в Україні» відбудеться 12 березня з 11:00 до 16:00 за адресою: б-р Лесі Українки, 23б в івент-платформі DEC place.

Виставка в Одесі відбудеться 13 березня з 12:00 до 17:00 за адресою: вул. Пушкінська, 15 в готелі «Брістоль».

Вхід безкоштовний, але зареєструватися краще заздалегідь.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram