ГоловнаСуспільствоЖиття

Ахметов обіцяє допомогу пораненим у Донецьку дітям

Підлітки постраждали на території школи, де вчився сам Ахметов

Ахметов обіцяє допомогу пораненим у Донецьку дітям
Фото: www.ipnews.in.ua

Голова компанії СКМ Рінат Ахметов обіцяє допомогти дітям, які отримали поранення на шкільному стадіоні в Донецьку. Офіційну заяву олігарха опубліковано на сайті групи компаній.

Ахметов висловив співчуття сім'ям дітей, які загинули внаслідок вибуху снаряда біля школи №63.

"Я хочу сказати найсердечніші слова співчуття рідним загиблих хлопців. І запевнити сім'ї поранених у тому, що ми зробимо все, щоб швидше поставити їхніх дітей на ноги. І ще хочу спеціально сказати: ми нікого не залишимо в біді! Мій Гуманітарний штаб надасть всю необхідну допомогу постраждалим у цій трагедії", - заявив Ахметов.

"Скажіть мені, скільки ще має бути дитячих смертей, загиблих і покалічених, скільки ще має бути сліз, щоб ця війна нарешті закінчилася?! Я звертаюся до всіх: припиніть вогонь! Припиніть убивати мирних жителів! Припиніть убивати дітей!" - йдеться в заяві.

Нагадаємо, сьогодні близько 16:00 унаслідок вибуху снаряда на стадіоні школи №63 у Донецьку загинули восьмикласник і випускник школи. Ще троє 17-річних підлітків і 21-річний юнак отримали поранення, їх доставлено в Донецьку обласну травматологію.

Ринат Ахметов - випускник школи, де сталася трагедія.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram