ГоловнаСуспільствоЖиття

Нацгвардія відзвітувала про забезпечення зимовим одягом усіх бійців

Військовослужбовці в зоні АТО повністю одягнені та взуті

Нацгвардія відзвітувала про забезпечення зимовим одягом усіх бійців
Фото: EPA/UPG

Українські військові, які беруть участь в антитерористичній операції, забезпечені зимовим одягом у повному обсязі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної гвардії України.

"Військовослужбовці Національної гвардії України, які виконують завдання у районі проведення АТО, забезпечені на 100% зимовою польовою формою одягу, а саме: курткою і штанами утепленими польовими, костюмом літнім польовим, шапкою-вушанкою, шапкою фескою, черевиками з високими берцями, натільною білизною , білизною теплою, напіввовняними шкарпетками і рукавицями напіввовняними", - йдеться в повідомленні.

Такого висновку дійшли офіцери тилу, які 1 листопада здійснили перевірку стану забезпеченості речовим майном особового складу Нацгвардії.

"За результатами перевірки було встановлено, що особовий склад забезпечений зимовою польовою формою одягу в повному обсязі, за винятком окремих речей, які було пошкоджено під час виконання завдань", - зазначили в НГУ.

Нагадаємо, раніше в Міністерстві оборони України заявляли, що військовослужбовцям у зоні АТО не вистачає комплектів теплого одягу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram