ГоловнаСуспільствоПодії

Сили АТО за добу 19 разів вступали в бій з бойовиками

Українських силовиків продовжують обстрілювати з території РФ

Сили АТО за добу 19 разів вступали в бій з бойовиками
архив
Фото: EPA/UPG

За останню добу сили АТО 19 разів вступали у вогневий контакт з терористами в районах населених пунктів Майорське, Зеленопілля, Дякове, Іловайськ, Трьохізбенка, Андріївка, Червоний Яр, Піски, Сабівка, Лісове, Новоганнівка, Мар'янівка та Луганськ.

Про це йдеться в повідомленні інформцентру РНБО.

Також тривали обстріли українських військових з території Російської Федерації зі стрілецької зброї, мінометів і установок "Град". Зокрема, вчора росіяни з мінометів обстріляли блокпост в районі села Сабівка, Червоний Яр та Андріївка, позиції підрозділів десантників в районі Дякове і піхотинців поблизу села Новоганнівка.

З установок "Град" російські збройні сили обстріляли позиції в районі Червоного Яру, Мар'янівки та Сабівки. Також мінометно-артилерійським вогнем обстріляли колону піхотинців і десантників в районі села Лісове.

Вчора ввечері протягом години з населеного пункту Моноцький Ростовської області Російської Федерації росіяни з гаубиць обстріляли позиції зведеного прикордонного загону в районі села Юганівка Луганської області. Всього здійснили 46 пострілів. Серед прикордонників є поранені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram