ГоловнаПраво

У Полтаві суд взяв під варту трьох підозрюваних у підриві та пограбуванні авто "Укрпошти" (оновлено)

Четвертому підозрюваному оберуть запобіжний захід пізніше. 

Фото: pl.npu.gov.ua

У Полтаві суд наклав арешт на трьох підозрюваних у підриві та розбійному нападі на машину "Укрпошти". Суд задовольнив клопотання слідчих та відмовив фігурантам справи у праві на заставу.

Ще одному підозрюваному обиратимуть запобіжний захід пізніше, повідомили у пресслужбі поліції Полтавщини.

Особи підозрюваних були встановлені 10 липня, через три дні після злочину. Зловмисники викрали з машини 2,7 млн гривень, двоє осіб, які перебували в авто, отримали поранення унаслідок вибуху.

Фігурантам справи оголосили підозри за ч.4 ст. 187 (розбій, спрямований на заволодіння майном в особливо великих розмірах, вчинений групою осіб), за ч. 2 ст. 15, п. 1, 6, 12 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство двох осіб, вчинений з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб) та ч. 1 ст. 262 (привласнення вогнепальної зброї).

Оновлено.  Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що правоохоронці знайшли викрадені з машини гроші та зброю охоронця.

Триває розшук п'ятого фігуранта справи - співробітника "Укрпошти", який, за даними слідства, виконав функція навідника. 

Нагадаємо, що 7 липня в Полтавській області неподалік села Тишки невідомі підірвали автомобіль "Укрпошти", після чого вкрали з нього близько 2,7 млн гривень і табельну зброю охоронця. Один із постраждалих був госпіталізований у важкому стані. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram