ГоловнаПраво

Розгляд справи про пожежу в одеському коледжі відклали до серпня

Учасники процесу не з'явилися на підготовче засідання.

Розгляд справи про пожежу в одеському коледжі відклали до серпня
Фото: dumskaya.net

Приморський районний суд міста Одеси відклав розгляд справи про пожежу в одеському коледжі до серпня. Причиною такого рішення є неявка учасників кримінального провадження. Про це повідомляє пресслужба суду.

Відзначено, що на сьогодні було призначене підготовче судове засідання, проте учасники не з'явилися.

"8 липня 2020 року на 9 годину було призначено підготовче судове засідання, на яке не з’явилися всі учасники судового провадження, явка яких визнана обов’язковою. Судове засідання відкладено до 3 серпня 2020 року на 15 годину 30 хвилин", - ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, наприкінці червня прокуратура передала до Приморського районного суду міста Одеси обвинувальний акт у справі про пожежу в одеському торгово-економічному коледжі. Звинувачення були висунуті проти директора, завідувача з питань господарства, завідувача денного відділення економіки і підприємництва та колишнього заступника директора з адміністративно-господарської роботи.

4 грудня 2019 року внаслідок пожежі в будівлі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу загинули 16 осіб, постраждала 31 людина.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram