ГоловнаПраво

Адвокат підозрюваної у справі Шеремета Кузьменко подав апеляцію

Кузьменко завтра будуть допитувати.

Адвокат підозрюваної у справі про вбивство Павла Шеремета Юлії Кузьменко подав апеляцію на рішення суду про її арешт. Про це повідомив адвокат Владислав Добош на сторінці в Facebook.

В апеляційній скарзі зазначається, що рішення суду про арешт Кузьменка було прийнято з порушенням вимог кримінального процесуального закону і підлягає скасуванню.

У коментарі LB.ua Владислав Добош сказав, що йому надали лише частину матеріалів справи на ознайомлення, більшість з яких зібрані в 2016 році. Водночас, йому не надали вихідні відеозаписів, за якими робили експертизи, а також процесуальні документи, що підтверджують законність проведення прослуховування телефонів, проведення обшуків і так далі. Також адвокат уточнив, що завтра, 19 грудня, відбудеться допит Юлії Кузьменко. Вона буде давати свідчення у справі.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва 13 грудня заарештував другу підозрювану у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета - лікаря і волонтера Юлії Кузьменко. Слідство вважає, що саме вона прикріпила бомбу на днище автомобіля Шеремета і привела її в дію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram