ГоловнаПолітика

Кличко звернувся до НАБУ щодо хабарництва Трубіцина

Мер пообіцяв надалі сприяти правоохоронним органам.

Кличко звернувся до НАБУ щодо хабарництва Трубіцина
Фото: Борис Корпусенко/Вечірній Київ

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до НАБУ щодо необхідності проведення об’єктивного та всебічного розслідування можливого хабарництва депутата від «Слуги народу» Трубіцина, якого затримали на днях. І заявив, що й надалі міська влада позбавлятиметься корупціонерів, попри партійні кольори та посади. Про це він написав у своєму телеграм-каналі.

«Друзі! Розраховую на об‘єктивне та всебічне розслідування НАБУ щодо депутата Київради та його спільників, яких правоохоронці затримали на хабарі. Я завжди говорив і ще раз наголошую: ми будемо позбавлятися корупціонерів, які, працюючи в міській владі, спокусилися на конверти, валізи, вимагання хабарів. І будемо надалі допомагати правоохоронним органам притягати до відповідальності таких «діячів». Незважаючи на партійні кольори, посади чи регалії», - заявив Кличко.

За його словами, неупереджені і активні дії правоохоронців є запорукою дотримання законності і чітким сигналом тим, хто намагається обійти закон.

Як стало відомо 10 лютого, за корупційну діяльність було затримано депутата Київради від «Слуги народу» Владислава Трубіцина. Він звинувачується в отриманні хабара у розмірі 1 млн 260 тис. грн. Раніше НАБУ повідомляло, що викрило на хабарі депутата Київради від «Слуги народу», але він утік на авто. Справу порушили стосовно видачі дозволів на торгівлю в МАФах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram