ГоловнаПолітика

У вівторок Рада збереться на позачергове засідання (оновлено)

Засідання проведе перший віцеспікер.

У вівторок Рада збереться на позачергове засідання (оновлено)
Фото: Lb.ua

У вівторок, 20 липня, Верховна Рада збереться на позачергове засідання.

Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк у своєму Telegram-каналі.

"Завтра в 14:00 буде позачергове засідання. Кворум не потрібен, провалять постанови, які блокують підпис: №3711- д (Вища кваліфікаційна комісія суддів України) - №3822 (Реформа Укроборонпрому) - №5068 (Вища Рада правосуддя) - №5069 (теж про інспекторів ВРП, тільки в кодексах)", - написав він

Усього, за словами Железняка, заплановано розглянути 10 проєктів постанов.

Оновлення. Речниця спікера парламенту Ольга Туній повідомила, що позачергове засідання 20 липня проведе перший віцеспікер Руслан Стефанчук.

"Інформую, що Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков 20-21 липня перебуватиме у дводенній відпустці, за сімейними обставинами. Тому завтрашнє позачергове пленарне засідання буде проводити Перший заступник Голови Парламенту, про що є відповідне доручення Голови ВРУ", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, 16 липня Верховна Рада IX скликання провела останнє засідання п'ятої сесії. Депутати призначили нового міністра внутрішніх справ, розглянути питання ратифікації деяких міжнародних документів, а також кілька законопроєктів, зокрема про основи національного спротиву та про збільшення чисельності ЗСУ. Загалом минулого тижня депутати мали зразу три позачергові засідання – два скликані президентом і одне за ініціативою депутатів.

Початок шостої сесії запланований на 7 вересня. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram