ГоловнаПолітика

Венедіктова призначила прокурора Вінницької області

Заступник генпрокурорки Мамедов представив колективу нового керівника - Олександра Бутовича.

Венедіктова призначила прокурора Вінницької області
​Заместитель генпрокурора Мамедов представил коллективу нового руководителя - Александра Бутовича.
Фото: Прокуратура Винницкой области

Заступник генеральної прокурорки Ірини Венедіктової Гюндуз Мамедов представив колективу прокуратури Вінницької області нового керівника - Олександра Бутовича.

Про це повідомляють на сайті прокуратури області.

Представляючи нового керівника, Мамедов зазначив, що рівень злочинності в регіоні менший за загальнодержавний, але є низка негативних тенденцій. Зокрема, доволі високою залишається злочинність серед неповнолітніх.

"Сподіваюся, що область поліпшить результати, а люди почуватимуться захищеними. Новий прокурор області зарекомендував себе як досвідчений прокурор, керівник і професіонал", - підкреслив Мамедов.

Бутович, своєю чергою, подякував керівництву Офісу генпрокурора за довіру і запевнив, що дотримання законності, прав і свобод громадян - пріоритет у його роботі в органах прокуратури.

Олександр Бутович народився 23 березня 1973 року. В органах прокуратури працює з 1998 року. До призначення обіймав посаду начальника Департаменту нагляду за дотриманням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях, інших заходів примусового характеру в місцях несвободи, а також пробації, Офісу генерального прокурора.

Нагадаємо, до Бутовича прокуратуру Вінницької області з грудня 2019 року очолював Костянтин Мерімерін.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram