ГоловнаПолітика

Через непрофесійні дії Україна котиться в прірву, - Герасимов

По мнению нардепа, люди начинают это видеть.

Через непрофесійні дії Україна котиться в прірву, - Герасимов
Фото: Михаил Палинчак

За рік, що минув після президентських виборів, стало очевидно, що в Зеленського не справляються з викликами та завданнями, які постають перед державою. Про це в ефірі телеканалу «Прямий» заявив співголова фракції «Європейська Солідарність» Артур Герасимов.

«Що цей рік довів? Цей рік ще раз показав, що Зеленський прийшов до влади на брехні. Причому на брехні двох типів. Перша брехня була, коли брехали про Порошенка. Зокрема і їхня команда. І друга брехня – це так звані обіцянки, починаючи від 4 тисяч доларів зарплати для вчителів і закінчуючи дуже багатьма іншими темами», – нагадав Герасимов.

«Друге, що показав і довів чітко цей рік, що рік тому Україна втратила професійну владу, яку поважали у світі. І яка впевнено доклала виклики, що стояли перед країною. І яка тримала в повній напрузі українських ворогів», – наголосив співголова «Європейської Солідарності».

«Кожного місяця некомпетентні й непрофесійні дії команди Зеленського ведуть Україну до прірви», – застерігає Герасимов.

Він нагадав, що рік тому Зеленський отримав економіку, яка зростала, натомість уже восени почалися кризові явища, які тепер посилює епідемія коронавірусу. «Коли люди отримали профіцит бюджету, десятки мільярдів гривень на рахунках, коли отримали великі золотовалютні резерви. Коли отримали економіку на зростанні, коли вони отримали боєздатну армію. І за декілька місяців у них дірка в бюджеті майже 300 мільярдів – у мене виникає велике питання», – зазначив Артур Герасимов.

«За їхньою логікою, коли за попередньої влади з бюджету «крали», чомусь було і на підвищення пенсій, і на озброєння армії, і на оборонну промисловість, і на зарплати. Прийшли нібито чесні. І десь гроші поділись», – констатує Артур Герасимов.

Народний депутат також нагадав, що саме при Зеленському почалися переслідування учасників Майдану. «Ви подивіться, що зараз робиться. Відпускають «беркут» і водночас підозри висувають активістам Майдану, замість того, щоби висувати тим, хто вбивав людей на Майдані», – обурюється Герасимов.

«Після них треба буде швидко і професійно приймати глибокі серйозні рішення. Ситуація настільки загрозлива, що сьогодні Україна потребує не піар лідера, який буде виступати по телевізору. А вона потребує професійну фахову людину, яка зможе швидко витягнути Україну з тієї прірви, куди вона зараз навіть не котиться, а летить. Єдиною альтернативою оцій недолугій некомпетентній владі є саме Порошенко. Подивіться всі останні соціологічні дослідження. Люди починають прозрівати, і вони бачать альтернативою саме Порошенка», – переконаний Артур Герасимов. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram