ГоловнаПолітика

"Слуга народу" освистала нардепа за порівняння Зеленського з Голобородьком

Гончаренко запропонував президентові піти у відставку.

Фото: Макс Требухов

Партія "Слуга народу" освистала виступ депутата Верховної Ради Олексія Гончаренка з "Європейської Солідарності" після того, як він порівняв президента Володимира Зеленського з президентом Василем Голобородьком з серіалу "Слуга народу".

"Я слухав цей виступ [президента] і кілька разів навіть аплодував, але ніяк не міг зрозуміти, хто це виступає: Голобородько чи Зеленський? Якщо Голобородько, то в кінці мав би з'явитися автомат! А якщо Зеленський, то до кого ви зверталися?" - сказав Гончаренко.

Фото: Макс Требухов

Фото: Макс Требухов

Фото: Макс Требухов

Він вважає, що всі звинувачення на адресу уряду Зеленський повинен переадресувати самому собі.

"Це ви привели цей уряд до влади, ви зібрали цю Верховну Раду і тому ви винні за те, що в бюджеті ось така діра. Ви винні, що на митниці збирають лайки і хабарі замість того, щоб збирати гроші в бюджет. Ви винні, що ваші депутати пропонують продати собаку, щоб заплатити за газ. Ви привели сюди ґвалтівника, який продовжує тут сидіти, у якого ви обіцяли забрати мандат. І тому ваш виступ мав закінчитися такою фразою: я винен перед народом України і я йду", - сказав Гончаренко.

У перерві засідання президент Зеленський підійшов до Гончаренка в залі і, як заявив депутат у телеграмі, попросив не "переходити на особистості".

Фото: Макс Требухов

"Президент пройшов усю сесійну залу цілеспрямовано до мене. Коли він прийшов, він сказав мені, що не потрібно переходити на особистості. Я сказав, що на особистості не переходив, а це питання політики і держави. Після цього він пішов, а я йому сказав, що не потрібно брехати. На цьому завершилася наша розмова", - уточнив Гончаренко в коментарі LB.ua.

Фото: Макс Требухов

Фото: Макс Требухов

Фото: Макс Требухов

Фото: Макс Требухов

Фото: Макс Требухов

Фото: Макс Требухов

Фото: Макс Требухов

Нагадаємо, "Європейська Солідарність" не вперше нагадує Зеленському про його акторську кар'єру. У квітні 2019 року лідер партії Петро Порошенко виступив у ролі Василя Голобородька під час зустрічі з бізнесом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram