ГоловнаПолітика

Членство України в ЄС і НАТО - це наполеглива щоденна робота, - посолка Канади

Внутрішньою проблемою України посолка вважає те, що великі надії постійно перетворюються на розчарування.

Членство України в ЄС і НАТО - це наполеглива щоденна робота, - посолка Канади
Лариса Галадза
Фото: ukrinform

Посол Канади в Україні Лариса Ґаладза вважаю, що для того, щоб досягнути своїх цілей і вступити до міжнародних організацій, які створені для підтримки миру, таких як ЄС, НАТО і інші, Україна має щодня наполегливо працювати. Таку думку висловила посолка Канади в Україні Лариса Галадза під час 8-го Київського Безпекового Форуму для молоді, організованого Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну».

«Яким би не було майбутнє, якщо ми не працюватимемо кожного дня щоб побудувати сильну демократію, з порядком, який базується на правилах, працюючою системою правосуддя, членство завжди буде далеко», – підкреслила посолка.

Ґаладза додала, що перед Україною і світом зараз з’являються нові питання, на які требі знаходити відповіді. Серед актуальних зовнішніх питань вона відзначила майбутнє Європи і її стосунків з Росією і Китаєм, а також популізм. «Ви не можете досягнути консенсусу, якщо люди не знають реальності, якщо люди щодня витрачають купу часу, щоб зрозуміти, що є правдою», - вважає посолка.

Внутрішньою проблемою України Ґаладза вважає те, що великі сподівання постійно перетворюються на розчарування. Разом з тим, на її думку, Революція гідності дала необхідний поштовх для розвитку і має залишатися тим, що рухає країну вперед.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram