ГоловнаПолітика

Верещук анонсувала засідання парламентського комітету з нацбезпеки через загострення на Донбасі

З'ясовуватимуть, як це могло статися "в районі розведення і чи постраждали наші опорні пункти".

Верещук анонсувала засідання парламентського комітету з нацбезпеки через загострення на Донбасі
Ирина Верещук
Фото: Макс Левин

Сьогоднішній наступ незаконних збройних формувань на позиції Збройних сил України стане предметом розгляду на парламентському комітеті з питань національної безпеки, оборони та розвідки в середу, 18 лютого.

Про це член комітету Ірина Верещук (фракція "Слуга народу") повідомила в ефірі телеканалу "Прямий".

"Завтра... відбудеться засідання комітету національної безпеки і оборони, відкрите засідання, куди запрошую і пресу, і колег з фракцій, які можуть прийти і поставити запитання міністру оборони, який буде присутній, а також представникам Генерального штабу і представникам РНБО", - цитує Верещук Інтерфакс-Україна.

За її словами, з перших уст представників Міністерства оборони, Генштабу, Ради національної безпеки і оборони можна буде дізнатися, що насправді було, як це могло статися, "якщо це було в районі розведення, і чи постраждали наші опорні пункти".

Як повідомляли, в результаті розпочатого вранці 17 лютого бойового зіткнення внаслідок атаки бойовиками позицій українських підрозділів поблизу населених пунктів Новотошківське, Оріхове, Кримське, Хутір Вільний у Луганській області загинув боєць 72-ї бригади Максим Хітайлов, а четверо українських військових отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram