ГоловнаПолітика

Зеленський не читає Telegram-канали через "хаос", "сюр" і граматичні помилки

Президент не вважає всіх, хто веде блоги або Telegram-канали, журналістами.

Зеленський не читає Telegram-канали через "хаос", "сюр" і граматичні помилки
Фото: ЕРА/UPG

Президент Володимир Зеленський не читає Telegram-канали, тому що в них - "в цілому якийсь хаос і сюр", а ті, хто їх веде, не є журналістами.

Про це Зеленський розповів в інтерв'ю "Інтерфаксу-Україна".

"Telegram-канали я особисто не читаю. Telegram-канали я відкривав кілька разів. "Джокер" цей з'явився, "Темний лицар", "Легітимний"... є такий. По-перше, я не можу читати щось, де в кожному реченні страшні граматичні помилки. Мені це неприємно, чесно вам кажу. По-друге, там якийсь хаос у цілому, щось люди придумують, пишуть про якісь наші зустрічі, якийсь "сюр". Цей хаос впливає на інформаційне поле, породжує хаос у головах, сумніви, негативні емоції", - сказав президент.

Зеленський також зазначив, що не вважає всіх людей, які сьогодні ведуть блоги або Telegram-канали, журналістами.

"Якби в хірургії кожен, хто брав скальпель, мав би право оперувати, було б багато жертв. У випадку з журналістикою жертв побачити важче, проте вони є. Це люди, які не можуть повернути собі репутацію. З ними працювала людина, непрофесіонал, але в руках у неї був цей скальпель. Знищення будь-якої професії завжди відбувається тоді, коли туди приходить непрофесіонал", - заявив президент.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що Зеленський і Офіс президента мають дев'ять офіційних сторінок у соцмережах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram