ГоловнаПолітика

ЦВК визнала обраним і зареєструвала депутатом від "Слуги народу" підприємця Мандзія замість Кубракова

Кубракова раніше призначили головою "Укравтодору".

ЦВК визнала обраним і зареєструвала депутатом від "Слуги народу" підприємця Мандзія замість Кубракова
Заседание ЦИКа
Фото: Пресс-служба ЦИКа

Центральна виборча комісія визнала обраним і зареєструвала депутатом Верховної Ради від "Слуги народу" підприємця Сергія Мандзія (№136 у списку) замість призначеного головою Державного агентства автомобільних доріг ("Укравтодор") Олександра Кубракова (№30 у списку партії).

Про це йдеться в повідомленні пресслужби ЦВК у фейсбуці.

45-річний Мандзій з 2001 року є директором і одним із засновників компанії "Рембуд" (Хмельницький, оренда і управління нерухомістю, будівельно-монтажні роботи), член партії "Слуга народу". Мешкає у Хмельницькому. Мандзій також є головою громадських організацій "Хмельницька платформа" і "Сильне місто", головою Федерації хокею Хмельницької області. Він був депутатом Хмельницької міськради 4, 5 і 6 скликань.

У 2015 році Мандзій балотувався на посаду мера від партії "Блок Петра Порошенка" як безпартійний. У Раді 7-го скликання був помічником-консультантом на громадських засадах депутата Сергія Лабазюка.

Нагадаємо, 3 грудня Рада достроково припинила повноваження голови "Укравтодору" Кубракова і голови Харківської обласної державної адміністрації Олексія Кучера (обидва - "Слуга народу").

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram