ГоловнаПолітика

НАБУ вилучило в Дубневича угоди про дарування великих сум

НАБУ вилучило в Дубневича угоди про дарування великих сум
Фото: zaxid.net

НАБУ вилучило в спальні колишнього депутата Верховної Ради від фракції "Блок Петра Порошенка" Богдана Дубневича договори дарування великих сум. Про це сказано в матеріалах суду.

Під час обшуку будинку Дубневича було також вилучено мобільний телефон, під час огляду якого виявлено листування в інтернеті, месенджерах, електронній пошті з різними абонентами. Також були вилучені два блокноти з записами, які можуть мати значення для досудового розслідування.

Крім того, в спальні Дубневича вилучили флешку, яка приєднувалася до ноутбука за допомогою пристрою для блокування запису в режимі "Тільки для читання" без можливості запису на носій. Відзначають, що за допомогою спеціальної програми на флешці було знайдено папку з файлами, серед яких був "Кучма.сontacts", що містить номер телефону і дату створення, а також останні зміни в файл від 30.05.2013.

Також під час обшуку детективи виявили угоди про дарування коштів, укладені між членами сім'ї Дубневичів, розписки про отримання коштів, які були вилучені, оскільки містять відомості про факти, що підлягають доказуванню в цьому кримінальному провадженні.

Нагадаємо, НАБУ підготувало підозри колишнім депутатам Верховної Ради Богдану Дубневичу та Валерію Іщенку. Обидва політики проходять у справі про розкрадання в "Укрзалізниці".

Раніше НАБУ закрило справу про незаконне збагачення Богдана Дубневича.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram