ГоловнаПолітика

Заступника мера Дніпра затримали в харківському аеропорту

Михайло Лисенко, що перебуває в розшуку, повернувся зі Стамбула.

Заступника мера Дніпра затримали в харківському аеропорту

У п'ятницю, 25 жовтня, в аеропорту Харкова прикордонники затримали заступника мера Дніпра Михайла Лисенка.

Про затримання громадянина України, 1977 року народження, який перебував у розшуку, повідомило Східне регіональне управління Держприкордонслужби.

Зазначалося, що затриманий прибув в Україну рейсом зі Стамбула. Під час перевірки документів прикордонники виявили, що громадянин підозрюється в скоєнні злочинів, передбачених ст. 191 і ст. 366 КК України.

За даними "Інформатора", йдеться про заступника мера Дніпра Лисенка, якого прокуратура підозрює в розкраданні бюджетних коштів під час ремонту Нового моста. Лисенко тривалий час перебував за межами країни.

Як відомо, прокуратура Дніпропетровської області у вересні повідомила, що за фактом привласнення 29,5 млн грн бюджетних коштів під час ремонту Нового моста в Дніпрі Лисенка та інших чиновників міськради оголосили в розшук.

У мерії Дніпра пізніше повідомили, що Лисенко перебуває у плановій відпустці.

Раніше в жовтні Служба безпеки повідомила про викриття одного із заступників мера Дніпра Бориса Філатова в веденні бізнесу з комерсантом з окупованого бойовиками Донецька. Чиновник підозрюється в привласненні майже 17 млн гривень, виділених на паспортизацію вулиць.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram