ГоловнаПолітика

Нардеп Тищенко взяв собі помічницею 22-річну модель

Наприкінці серпня і на початку вересня цього року її модельні резюме були видалені з відповідних сайтів.

Нардеп Тищенко взяв собі помічницею 22-річну модель
Фото: Mariana Mykholap\ФБ

Депутат-мажоритарник від партії "Слуга народу", в минулому телеведучий Микола Тищенко має серед помічників 22-річну модель Мар'яну Міхолап. Про це повідомляє "Радіо.Свобода".

На сайті ВР зазначено, що Міхолап працює у Тищенка за строковим трудовим договором на постійній основі.

Минулого року дівчина закінчила Київський національний економічний університет за спеціальністю "економічна кібернетика", хоча сама зізнавалася, що "погано бачить себе у цьому".

Видання повідомляє, що ще навчаючись в університеті, Міхолап шукала роботу репетитором математики та української мови і пропонувала свої послуги як моделі. Наприкінці серпня і на початку вересня цього року її резюме моделі були видалені з відповідних сайтів.

У 2017-му Міхолап брала участь у відборі на конкурс "Міс Україна" і нещодавно активно знімалася у фотосесіях. Зокрема, для відомих брендів.

Нагадаємо, нардеп Микола Тищенко в кулуарах Верховної Ради нахамив журналістці "Радіо Свобода". Журналістка пояснила, що "Слуг" підозрюють в тому, що вони не читають законопроєкти, за які голосують, і тому вона вирішила перевірити, чи це так.

Тищенко відреагував на запитання емоційно: "А хто ви така, щоб перевіряти? Ну хто ви? Мій батько чи дружина? Хто ви?", - обурився він. Коли дівчина відповіла, що контролювати владу - це робота журналістів, нардеп пішов.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram