ГоловнаПолітика

Шевченківський суд відклав розгляд позову Богдана проти НСТУ

Наступне засідання призначено на 1 жовтня.

Шевченківський суд відклав розгляд позову Богдана проти НСТУ
Андрей Богдан
Фото: kmu.gov.ua

Шевченківський районний суд Києва відклав підготовче засідання за позовом голови Офісу президента Андрія Богдана до ВАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" про захист честі, гідності та ділової репутації. Про це сьогодні повідомила пресслужба суду.

"19 вересня 2019 відкладено підготовче судове засідання за позовом Богдана Андрія Йосиповича до ВАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України", Седлецької Н.Ю., Савчука М.В., Єгошин В.А. про захист честі, гідності, ділової репутації та спростування недостовірної інформації", - сказано в повідомленні.

Суддя задовольнив клопотання представника відповідача про перенесення засідання для забезпечення права на підготовку і подачу відгуку на позовну заяву.

Наступне підготовче засідання призначено на 1 жовтня 2019.

Нагадаємо, голова ОП Андрій Богдан подав позов про захист честі, гідності, ділової репутації та спростування недостовірної інформації до НСТУ і журналістів програми "Схеми" за інформацію про нібито перетин ним 11 разів білоруського кордону 2018 - на початку 2019 року і 6 перетинів російського кордону з 2014 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram