ГоловнаПолітика

У ДБР повідомили про перебіг розслідування вбивства поліцейськими 5-річної дитини

"У перебігу місяця-двох ми оголосимо про завершення досудового розслідування".

У ДБР повідомили про перебіг розслідування вбивства поліцейськими 5-річної дитини
Фото: Макс Требухов

Розслідування справи  про вбивство 5-річного Кирила Тлявова в Переяслав-Хмельницькому Київської області перебуває на завершальному етапі.

Про це директор Державного бюро розслідувань Роман Труба повідомив на зустрічі з членами комітету Верховної Ради з правоохоронної діяльності.

"На цей момент у нас 4 особам повідомлено про підозру, вони перебувають в СІЗО. У нас на завершальному етапі перебувають всі експертизи, які були призначені в цьому кримінальному провадженні. Протягом місяця-двох ми оголосимо про завершення досудового розслідування та остаточно кваліфікуємо дії всіх учасників", - сказав він.

Труба зазначив, що всі 4 підозрюваних стріляли, проте бюро має намір визначити, хто з підозрюваних потрапив в дитину.

Нагадаємо, 31 травня в Переяславі-Хмельницькому співробітники поліції під час відпочинку вживали спиртні напої, а потім почали стріляти по металевих банках і інших предметах. Під час стрілянини одна з куль потрапила в п'ятирічного Кирила Тлявова, який в цей час перебував на дитячому майданчику біля будинку. Хлопчик помер у лікарні через три дні.

Всього повідомлено про підозру чотирьом фігурантам. Раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявляв, що відповідальність за вбивство дитини повинні понести п'ятеро осіб. Це четверо чоловіків, які пристрілювали рушницю у дворі, і жінка, яка сховала зброю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram