ГоловнаПолітика

Юрій Голик: трасу Запоріжжя - Маріуполь ремонтують цілодобово

"Де-юре відбувається її ремонт. Де-факто, дорога будується заново".

Юрій Голик, керівник програми "Регіональний розвиток" Українського інституту майбутнього, повідомив, що капітальний ремонт траси Запоріжжя – Маріуполь ведеться цілодобово.

 

"Де-юре, відбувається її ремонт. Де-факто, виходячи зі стану цього напрямку, по суті дорога будується заново. Вже дві великі компанії з чотирьох, що працюють на цій трасі, - Онур і автомагістраль - працюють на ній цілодобово. І вночі теж", - сказав Голик.

Він вважає, що немає жодного сенсу робити дороги частинами, роками і картами - є очевидна необхідність робити кожну дорогу протягом року всю, від і до.

"Дороги повинні бути зроблені всі. За кілька років. Історія з ізольованими обласними центрами, в які неможливо доїхати, повинні піти в минуле. Зараз ми на прикладі траси Запоріжжя - Маріуполь показуємо, як те, що планувалося зробити за три роки, робиться за три місяці. Так має бути скрізь", - вважає Голик.

 

Нагадаємо, на нараді при президенті Володимирі Зеленському з представниками дорожньої індустрії було ухвалено рішення завершити ремонт траси Запоріжжя – Маріуполь за три місяці замість трьох років. За даними Голика, всі роботи на цій трасі будуть завершені вже в жовтні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram