ГоловнаПолітика

Голова Херсонської ОДА без попередження приїхав перевірити вагові комплекси "Укртрансбезпеки", а вони не працюють

"Один просто не працює, тому що немає представників "Укртрансбезпеки", а іншого взагалі не існує!"

Голова Херсонської ОДА без попередження приїхав перевірити вагові комплекси "Укртрансбезпеки", а вони не працюють
Юрий Гусев
Фото: Юрий Гусев / Facebook

Голова Херсонської обласної держадміністрації Юрій Гусєв без попередження вирішив перевірити роботу двох комплексів вагового контролю автомобілів.

Про це він повідомив у Фейсбуці.

"У понеділок на нараді з приводу доріг представник "Укртрансбезпеки" доповів, що в області зараз здійснюється ваговий контроль двома комплексами на в'їздах до Херсона, а до кінця року заплановано запустити ще два. Сьогодні я без попередження відвідав обидва пункти. Один просто не працює, тому що немає представників "Укртрансбезпеки", а іншого взагалі не існує!" - написав Гусєв.

Він також заявив, що скерує відповідні звернення в Офіс президента і Кабінет Міністрів зі своїми пропозиціями і проханням втрутитися в ситуацію.

"На кожній зустрічі з людьми в районах області серед головних проблем я чую питання доріг. Для того, щоб дороги були, на мій погляд, треба кілька простих речей: 1. Не красти на тендерах. 2. Залучати додаткове фінансування від міжнародних організацій і запускати концесійні дороги. 3. Контролювати якість будівництва і ремонту. 4. Здійснювати ваговий контроль", - підкреслив голова Херсонської ОДА.

Нагадаємо, в грудні минулого року "Укравтодор" підписав контракт на встановлення майданчиків для автоматичного зважування в русі (Weight-in-Motion) біля Києва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram