ГоловнаПолітика

Зеленський у Туреччині виступить з промовою на бізнес-форумі та зустрінеться з патріархом Варфоломієм

Увечері президент уже повернеться в Україну.

Зеленський у Туреччині виступить з промовою на бізнес-форумі та зустрінеться з патріархом Варфоломієм
Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський сьогодні під час офіційного візиту до Турецької Республіки зустрінеться зі Вселенським патріархом Варфоломієм, візьме участь в українсько-турецькому бізнес-форумі та ознайомиться з виробництвом безпілотників. Про це повідомляє "Укрінформ".

Заходи за програмою візиту почнуться о 10:00 з українсько-турецького бізнес-форуму, на якому Зеленський виступить з промовою. Під час бізнес-форуму повинен бути підписаний Меморандум про взаєморозуміння між Торгово-промисловою палатою України та Радою з міжнародних економічних відносин Турецької Республіки.

Після цього Зеленський вирушить на Фанар, де зустрінеться із Вселенським патріархом Варфоломієм - у вузькому колі та в розширеному форматі. Також голова держави відвідає храм Святого Георгія.

Після цього українська делегація відвідає компанію Baykar Aerospace and Defense, яка випускає безпілотники. Запланована зустріч Зеленського з українськими пілотами, що проходять навчання на тренувальній базі цього підприємства.

Володимир Зеленський повернеться в Україну ввечері 8 серпня.

У складі офіційної делегації Турецьку Республіку також відвідують секретар РНБО Олександр Данилюк, перший заступник керівника ОПУ Сергій Трофимов, заступник керівника ОПУ Вадим Пристайко, депутат ВРУ Мустафа Джемілєв, керівник ДК "Укроборонпром" Павло Букін, президент ТПП Геннадій Чижиков.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram