ГоловнаПолітика

Княжицький та Іванчук переобралися до Ради

"Фронтовики" потрапили до парламенту по мажоритарці.

Княжицький та Іванчук переобралися до Ради
Фото: LB.ua

Депутати Верховної Ради від "Народного фронту" Микола Княжицький та Андрій Іванчук переобралися до Верховної Ради по мажоритарці.

Про це свідчать дані ЦВК.

Княжицький, який на цих виборах балотувався від "Європейської солідарності", виграв львівський округ №116 з результатом 23,05% голосів за підсумками опрацювання 96,29% протоколів.

Його найближчий конкурент - кандидат від "Голосу" Марта Романяк - набрала близько 20% голосів. Кандидат від "Слуги народу" Ростислав Мельник став третім з результатом 13,05%.

На цьому окрузі також балотувалася такі відомі кандидати, як екснардеп Ірина Фаріон від "Свободи", керівник львівського ГО "Варта 1", депутат міськради Ігор Зінкевич, народний депутат Ірина Подоляк.

Самовисуванець Андрій Іванчук виграв на окрузі №88 (Коломия і Городенка), набравши 45,04% голосів за результатами опрацювання 95% протоколів.

Його конкурент зі "Слуги народу" Андрій Шевченко (брат співвласника "Буковеля" Олександра Шевченка) отримав 25,22% голосів. Третім став голова сільради з Городенківського району Іван Вережак, якого висунув "Голос", у нього 10,50% голосів.   

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram