ГоловнаПолітика

Луценко у треті роковини вбивства Шеремета заявив про "гарячі версії" у справі

Генпрокурор стверджує, що у розслідуванні робиться "усе можливе".

Луценко у треті роковини вбивства Шеремета заявив про "гарячі версії" у справі
Фото: Макс Требухов

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що у розслідуванні вбивства журналіста Павла Шеремета "є гарячі версії". Про це він повідомив у треті роковини вбивства журналіста на своїй сторінці у Facebook.

"Вчора (19 липня - ред.) заслухав черговий щоквартальний звіт начальника Нацполіціі і начальника карного розшуку у справі вбивства Шеремета. Допитані сотні людей. Перевірені десятки тисяч. Залучені іноземні фахівці. Є гарячі версії. Робиться усе можливе", - написав генпрокурор.

Раніше 20 липня Президент Володимир Зеленський заявив, що чекає доповіді від глав МВС, СБУ, Генпрокуратури та Нацполіціі у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Нагадаємо, 20 липня 2016 року о 07:45 ранку у центрі Києва підірвали автомобіль, в якому знаходився Павло Шеремет. Він помер у кареті швидкої допомоги.

Павло Шеремет - білоруський, російський і український журналіст телебачення, радіо та періодичних видань, у 1990-х - 2000-х роках керівник відділу спеціальних інформаційних проектів російського телеканалу ОРТ, згодом - "Первого канала". Протягом останніх п'яти років жив у Києві, працював в "Українській правді", а також на радіо "Вести".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram