ГоловнаПолітика

Екскандидат від "Слуги народу" заявила про незаконне виключення зі списку

Олена Коробкова повідомила, що вона та її сім'я отримують погрози.

Екскандидат від "Слуги народу" заявила про незаконне виключення зі списку
Елена ​Коробкова
Фото: facebook.com/ekorobkova1

Виконавчий директор Незалежної асоціації банків України Олена Коробкова, яку напередодні виключили з кандидатів у депутати від партії "Слуга народу", спростувала інформацію, що зняла свою кандидатуру в народні депутати з позачергових виборів у Верховну раду.

Про це Коробкова повідомила у faecbook.

"Я жодних заяв не писала. Написати заяву минулою датою я також не можу, а вчора на з'їзді голосували списком, відповідно і рішення з'їзду є незаконним", - написала вона.

За словами Коробкової, вона підтримує Володимира Зеленського, його спроби змінити країну на краще, а також програму, з якою він йшов на вибори. Однак, додала вона, не підтримує олігархів і корупційні ігри, в які намагаються грати деякі члени команди президента.

Коробкова вважає, що причина виключення зі списку - її "принципова позиція як фінансового експерта щодо Приватбанку".

"Після чого у ГРУ включилися старі олігархічні клани зі своїми шавками типу Дубінський і Ко, які намагалися дискредитувати мене фейковими постами", - заявила вона.

Також Коробкова повідомила, що вона та її сім'я отримують погрози, тому екскандидат просить захисту.

Як повідомлялося, 7 липня політична партія "Слуга народу" виключила 7 кандидатів зі списку в депутати Верховної Ради від партії. Зі списку виключені: Боярчук Роман Михайлович (№71), Вітікач Віталій Вікторович (№177), Кавун Ольга Олександрівна (№78), Соколов Михайло Юрійович (№99), Рагімова Анастасія Борисівна (№170). Згідно з повідомленням, двоє партійців звернулися до голови партії із заявою про виключення з переліку за власним бажанням: Баланюк Юрій Вікторович (№164) і Коробкова Олена Анатоліївна (№31).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram