ГоловнаПолітика

Радник Рейгана: США завжди будуть надійним партнером України

Марк Наттл зустрівся з Леонідом Кравчуком.

Радник Рейгана: США завжди будуть надійним партнером України
Фото: youtube.com / MissionGenerationUS

Сполучені Штати Америки завжди будуть надійним партнером України. Таку думку висловив радник президента США Рональда Рейгана Марк Наттл, який прибув в Україну на VIII Національний молитовний сніданок, що відбувся 30 травня в Києві.

Як повідомив координатор Національного молитовного сніданку України Павло Унгурян, Марк Наттл відіграв велику роль у становленні незалежної України і допомагав провести перші національні вибори президента.

"У 1991 році український народ показав світу велику сміливість, проголосувавши за незалежність і формування національної самосвідомості. Свобода залежить від демократії та вільного підприємництва. Ваш шлях гідності - це шлях самовизначення. Ми будемо йти цим шляхом, незважаючи на агресії!" - заявив Наттл, зустрічаючись з першим президентом України Леонідом Кравчуком.

Національний молитовний сніданок України, який відбувся в Українському домі, зібрав понад тисячу делегатів з різних куточків країни та з-за кордону, політиків, священнослужителів, педагогів, військових капеланів, бізнесменів і громадських діячів. Також серед гостей були присутні парламентарії США, представники Духовної ради Білого дому. Зокрема, сенатор США від штату Огайо, голова Української групи в Сенаті США Роберт Портман, Конгресмен США від штату Мічиган, "голос України" в Конгресі США Тім Волберг, керівник делегації Духовної ради Білого дому Джеймс Гарлоу. Також провідні політики країн Європейського Союзу та інші.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram