ГоловнаПолітика

Бурбак нагадав, що нинішній склад Ради легітимний до 27 жовтня

Лідер НФ назвав VIII скликання "найпродуктивнішим за всю історію".

Бурбак нагадав, що нинішній склад Ради легітимний до 27 жовтня
Фото: nfront.org.ua

Парламент VIII скликання є і буде працювати до 27 жовтня. Про це заявив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак з трибуни парламенту.

"Безсумнівним фактом є те, що нинішнє скликання Верховної Ради - найпродуктивніше за всю історію України. Це і безліч рішень, спрямованих на підтримку сектору оборони, і безвіз з ЄС, і створення антикорупційних інституцій, і закріплення в Конституції курсу в Євросоюз і НАТО, і енергетична реформа, і освітня реформа, і система заходів для захисту української мови та відродження національної ідентичності, і багато-багато іншого", - підкреслив Максим Бурбак, нагадавши, що саме фракція "Народний фронт" безпосередньо ініціювала всі ці історичні рішення.

"Ми пишаємося результатом!" - наголосив керівник фракції.

"Парламент і уряд працюватимуть до обрання нової Верховної Ради на виборах 27 жовтня, які будуть такими ж демократичними, як і президентські", - наголосив Максим Бурбак.

"Верховна Рада очікує від новообраного президента Володимира Зеленського кадрових рішень, законопроектів для посилення обороноздатності, відновлення цілісності країни, продовження курсу в НАТО і ЄС, розвитку економіки й антикорупційних ініціатив", - зазначив Максим Бурбак.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram