ГоловнаПолітика

Клімкін розповість про свої плани після обрання Зеленського у відеозверненні, "щоб бути в тренді"

Клімкін привітав Зеленського з перемогою на виборах.

Клімкін розповість про свої плани після обрання Зеленського у відеозверненні, "щоб бути в тренді"
Фото: www.eurointegration.com.ua

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах президента. Він підкреслив, що зробить усе від нього залежне в перехідний період для подальшого розвитку зовнішньої політики. Про це він заявив на своєму Facebook.

"Вітаю українців з демократичним вибором, а Володимира Зеленського - з перемогою. Зроблю все від мене залежне, щоб у перехідний період за зовнішню політику можна було не хвилюватися", - написав міністр.

Він також наголосив, що має на майбутнє багато планів - і політичних, і особистих. "Але про це потім. Навіть відеозвернення запишу, щоб бути в тренді", - додав Клімкін.

Нагадаємо, другий тур виборів президента України відбувся 21 квітня. На 08:45 22 квітня Центральна виборча комісія опрацювала 91,50% електронних протоколів. Згідно з ними, Зеленський виграв вибори з колосальним відривом.

На цей момент ЦВК опрацювала 98,31% електронних протоколів. Володимир Зеленський набрав 73,16% голосів, Петро Порошенко - 24,52% голосів. 2,31% бюлетенів визнано недійсними.

Офіційні результати виборів ЦВК оголосить не пізніше 1 травня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram