ГоловнаПолітика

"Олімпійський" отримав запити на проведення дебатів на 14 і 19 квітня

Від Порошенка запит надійшов на 14 і 19 квітня, а від Зеленського - тільки на 19.

"Олімпійський" отримав запити на проведення дебатів на 14 і 19 квітня
Фото: InfoResist

У НСК "Олімпійський" надійшло відразу два запити на проведення дебатів. Від кандидата в президенти Петра Порошенка запит надійшов на 14 і 19 квітня, а від Зеленського – на 19 квітня 2019 року. Про це йдеться на Facebook-сторінці НСК "Олімпійський".

"З огляду на суспільний інтерес до теми проведення дебатів на НСК "Олімпійський", повідомляємо: до ДП НСК "Олімпійський" надійшли запити від уповноважених представників кандидатів на пост президента України щодо проведення дебатів. Зокрема, від представника кандидата в президенти Порошенка Петра Олексійовича - на 14 і 19 квітня 2019 року, і від представника кандидата в президенти Зеленського Володимира Олександровича - на 19 квітня 2019 року", - сказано в повідомленні.

Також в "Олімпійському" відзначили, що ініціюють переговорний процес з представниками зазначених кандидатів з приводу забезпечення проведення дебатів на території спортивного комплексу.

Нагадаємо, 3 квітня кандидат Володимир Зеленський покликав Петра Порошенка на дебати на стадіон "Олімпійський". Порошенко прийняв цей виклик. Відтоді кандидати не можуть домовитися між собою щодо місця і дати дебатів.

Національна громадська телерадіокомпанія України оцінила вартість дебатів на "Олімпійському" приблизно в 6 млн гривень. У штабі Порошенка підтвердили, що вони готові оплатити половину вартості стадіону.

Голова Центральної виборчої комісії Євген Радченко заявив, що дебати на стадіоні можуть бути формою передвиборної агітації, а не визначеними законом "Про вибори Президента України" теледебатами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram