ГоловнаПолітика

Тимошенко: українці вибирають не президента, а майбутнє

Політик переконана, що без зміни влади змін на краще не буде.

Тимошенко: українці вибирають не президента, а майбутнє
Фото: ba.org.ua

31 березня українці обиратимуть не президента, а майбутнє України. Про це заявила Юлія Тимошенко під час мітингу в Малині Житомирської області, в рамках свого всеукраїнського туру.

«Війна на наших кордонах, частину території анексовано чи окуповано. Але найголовніше: через 4,5 роки після Революції гідності чи можемо ми сказати, що все зроблено і ми вже досягли мети, яку ставили перед собою українці, коли боролися за свою свободу?» - зазначила політик.

На її думку, країна потребує докорінних змін.

«Без зміни чинного президента в країні не буде майбутнього, - переконана Юлія Тимошенко. - Заплановане владою підвищення тарифів (з травня на 15%, а наприкінці року - на 25%) і надалі буде руйнувати нашу економіку. Через тарифи з кишень людей витягають останнє, і вони не в змозі платити за продукти і послуги, які виробляє українська економіка».

Вона вкотре підкреслила, вартість газу слід знизити удвічі і його слід спрямувати на потреби людей і бюджетних установ, як це було до приходу до влади Петра Порошенка.

«У 2014 році, незважаючи на те, що у нас достатньо нашого природного газу для людей і бюджетних установ, президент вирішив поміняти порядок і більше не віддавати українцям український газ. Це перший президент за весь час незалежності, який підняв на це руку», - обурилася Юлія Тимошенко.

Саме тому новий глава держави скасує постанови, підвищені тарифи, змінить склад комісії НКРЕКП, яка призначається президентом і встановлює ціни на газ, і направить газ власного видобутку на потреби громадян.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram