ГоловнаПолітика

ДБР затримало на хабарі заступника голови Печерської РДА в Києві

За даними ЗМІ, йдеться про Анатолія Невмержицького.

Затриманий заступник голови Печерської РДА в Києві
Фото: dbr.gov.ua
Затриманий заступник голови Печерської РДА в Києві

Державне бюро розслідувань затримало заступника голови Печерського району Києва за підозрою у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди. Про це повідомляє прес-служба ДБР на своїй сторінці у Фейсбуці.

Правоохоронці затримали заступника голови Печерської РДА на отриманні хабара. Під час досудового розслідування встановлено, що за щомісячну виплату в розмірі 20 тис. гривень держслужбовець обіцяв приватному підприємцю надати документи для отримання в оренду приміщень, що перебувають у комунальній власності.

Процесуальне керівництво у справі здійснює Генеральна прокуратура України. Зараз проводяться невідкладні слідчі дії, обшуки в службових приміщеннях Печерської РДА та за місцем проживання затриманого. Також вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину.

За даними джерел РБК-Україна, затриманий - Анатолій Невмержицький, який обіймає посаду заступника голови Печерської РДА з жовтня 2014 року. До цього Невмержицький короткий час працював у Міністерстві регіонального будівництва, а з 2011 року - керуючим справами виконавчого апарату райради Овруча та економістом ДП НДІ проектування "Дніпромісто".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram